dilluns, 2 de maig de 2016

Diada de Germanor

Després que la pluja ens jugués una mala passada el dia de Sant Jordi, avui els Xiquets de Tarragona hem actuat a la Plaça del Fòrum en la Diada de Germanor juntament amb els nostres fillols, els Xiquets de Cambrils i Xiquets de Vila-seca.

Ja que el dissabte passat no vam poder actuar avui tocava donar un punt de ritme i hem obert la diada fent el nostre primer 3de8 de la temporada. Tot i condicions meteorològiques adverses a causa del vent el Jesús ha coronat el castell sense dificultats. A sota seu la Irene d'acotxador, la Valeria i la Cora de dosos ha resolt el pom d'adalt d'una forma excel·lent. Al baixar ens afirmaven que el vent els feia brandar una mica però no ha estat impediment per poder fer el castell.


En segona ronda hem fet el 4de8, també el primer de la temporada on la Irene i el Jesús repetien posicions. La Maria i l'Abril a dosos aguantaven el 4de8 molt ferm i el descarregàvem sense dificultats.

Després, a la tercera ronda hem fet el 7de7 i cal destacar l'estrena de l'Unai, que ha estat l'acotxador de la banda del 4 juntament amb la Irene a la banda del 3.Les parelles de dosos Valeria / Maria, Abril / Nayara han estat esplèndides en el moment en que el Jesús coronava el castell.


Per acabar, a la ronda de pilars hem fet un vano de 5 amb 4 pilars de 4 on el Rafel, l'Antia, l'Abril, l'Arnau i la Claudia coronaven els pilars donant per finalitzada la diada.Tot i tenir alguna baixa important i que el vent rondava per la plaça, hem fet una diada magnífica a tan sols una setmana per anar a Sants i seguir trepitjant l'accelerador de la colla que de ben segur traurà nous castells a plaça.


Fotos fetes per:
Lins Griñó Garreta
Manel R. Granell
Beatriz Argüeso

Reacciones:

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada