dilluns, 30 de maig del 2016

Diada del port

Ahir vam tornar a les places després d'una setmana de parada. Ens tocava la Diada que realitzem cada any al Port de Tarragona juntament amb els Xiquets del Serrallo.
 
Vam obrir la diada fent el quart 3de8 de la temporada. Tot i tenir molts canvis al tronc la nostra canalla va pujar amb tota tranquil·litat per descarregar-lo sense problemes. La Neila ja estava col·locada esperant l'aleta de la Aitana que feia el seu segon tres. A sota seu la Val·lèria i la Cora aguantaven la carregada amb fermesa i confiança.


En segona ronda vam fer el 4de8 que després d'un peu desmuntat va quedar en intent a causa d'uns desajustos al tronc. Tot i això ningú va prendre mal i es va poder seguir amb la actuació.

A la tercera i quarta ronda vam optar per rodar castellers i canalla. Vam fer el 7de7 on l'Unai va ser l'acotxador de la banda del quatre al costat de la Neila. La parella de dosos Abril / Maria i Val·lèria / Nayara eren les encarregades d'aguantar l'aleta del Jesús que creuava amb finura pels dos poms. També cal destacar la presència de l'Eva, l'Izan i l' Alba als pisos superiors del castell.


Al 5de7 es repetia l'escena amb l'Unai i al Neila d'acotxadors i aquesta vegada la Maria, la Val·lèria, l'Abril i la Cora eren les dosos encarregades de descarregar el castell.


A la ronda de pilars vam intentar el segon pilar de sis que va quedar en intent desmuntat a causa d'uns desajustos entre el segon i el terç. Acte seguit vam fer 4 pilars de quatre per cloure la diada. Hem de destacar l'estrena del Nil que va fer el seu primer pilar juntament amb la Neila.


Sensacions extranyes que ens ensenyen que hem de treballar encara més per encarar les setmanes vinents.



Fotos fetes per:
Lins Griñó
Nando Comín

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada