dimarts, 26 de juliol del 2016

Diada de la Riera de Gaià

Ja s'acaba el primer tram de temporada i en la ultima diada vam anar a la Riera de Gaià juntament amb els Castellers d'Altafulla.



Per iniciar la primera ronda fèiem un nou 3de8. L'Antia, igual que la setmana passada, repetia d'acotxadora del 3 fent així el seu segon castell de 8 juntament amb l'Abril i la Cora als dosos i el Jesús coronant  de nou un altre castell.


A segona ronda fèiem el 2de8f que no va acabar d'estar tranquil en la baixada. Tot i així la canalla va pujar decidida a fer-lo de nou i descarregar-lo sense problemes. La Neila tornava a carregar el dos sota de la Irene d'acotxadors, la Cora i la Valeria als dosos.

En la tercera ronda tornàvem a fer un nou 4de8 on la Maria i l'Abril aguantaven la carregada de l'Arnau sota la Irene d'acotxadora.


Per acabar la diada vam fer un vano de 5  on l'Unai i la Ona sota de l'Alba i l'Ainara coronaven els pilars de quatre i l'Abril feia d'enxaneta al pilar de 5. Tres pilars de quatre servien per cloure la diada on l'Antia i la Irene i l'Unai 





Fotos fetes per:
-Lins Griñó
-Beatriz Argüeso

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada