dimecres, 20 de juliol del 2016

Diada de les Cultures

Ja falta poc per acabar el primer tram de la temporada i aquest cap de setmana ens tocava anar a Altafulla juntament amb els Castellers d'Altafulla, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca.

Per iniciar la diada vam fer un pilar de 4 caminant on l'Unai feia d'enxaneta.

A primera ronda,  que va començar hora i mitja més tard per culpa del retard de les ambulàncies, vam tornar a fer el 3de8, castell que comença a tenir molt bones sensacions. Vam aprofitar per estrenar l'Antia com acotxadora del 3. Un pic col·locada damunt  l'Abril i la Cora el Jesús va passar per damunt, amb la finura que el caracteritza, coronant el castell.


A segona ronda arribava el plat fort de la diada. Vam apostar ben alt, ja que en els últims assajos havíem tingut bones proves i vam decidir tirar el primer 4de9f. El castell es va  mostrar nerviós un pic l'Abril i la Maria ja estaven col·locades, però s'havia de lluitar. La Irene ja estava preparada per l'aleta de l'Arnau,  que va coronar el castell i amb una baixada treballada el vam descarregar fent així el primer castell de 9 descarregat de la temporada.

A la tercera ronda vam fer un nou 2de8f on la Valèria i la Cora controlaven la carregada de la Neila sobre la Irene. Castell sense dificultats que comença a donar les bones sensacions dels anys anteriors.

Per acabar vam fer 4 pilars de 4 on la Ona, la Carla i l'Aitana anaven damunt l'Abril, l'Alba i la Clara.



Fotos fetes per:
-Lins Griñó
-Eloisa Ruiz
-Cristina Muñoz
-Altafulla Blog
-Manuel Garcia Hernandez
-Marc Serarols

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada